Stiri

Buna ziua,

Se pare ca demersul nostru prinde contur.

http://stirileprotv.ro/stiri/timis/referendum-privind-demiterea-primarului-nicolae-robu-timisorenii-au-creat-o-petitie-online.html

http://www.opiniatimisoarei.ro/referendum-pentru-demiterea-lui-nicolae-robu-un-timisorean-a-lansat-o-petitie-online-si-strange-semnaturi/19/06/2013

Vrem sa mai lamurim doua aspecte, ca noi prin aceasta petitie nu obligam pe nimeni sa o semneze, aceasta petitie este doar pentru persoanele care ne impartasesc ideea.

Legat de trecut, consideram ca nu are rost sa reluam discutiile cu ce a fost bine si ce nu, trebuie sa ne uitam la prezent, la ce se intampla acum, trecutul nu mai poate fi schimbat.

Al doilea aspect pe care vrem sa-l lamurim este cel despre validitatea petitiei. Deoarece sunt multe persoane care considera aceasta initiativa fara viitor. Pentru asta in cursul acestor zile ne vom informa din punct de vedere legal si vom face rectificarile si modificarile necesare in asa fel incat aceasta petitie va avea un viitor.

Multumim tuturor celor care sunt de acord cu initiativa si chiar si celor care ne critica, pentru ca datorita lor vom putea indrepta toate erorile.

Va multumim,

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s