Propunere referendum

Buna ziua,

Cum toti stiim orasul nostru continua intr-un trend descendent. Pentru asta majoritatea dintre noi considera ca responsabilitatea principala o are domnul primar Nicolae Robu.

Deoarece noi am fost primi care am scapat din comunism este timpul sa ne aducem cu toti aminte de acele vremuri si de sacrificiile facute de cei care au participat la Revolutie, este timpul sa le dovedim ca tot ce au facut pentru noi va avea si un rezultat.

Nu putem lasa un oras precum Timisoara in conditiile actuale, fara o viziune adevarata, fara o conducere adevarata si fara proiecte realiste.

Pentru asta consider si sper sa existe si altii care considera la fel ca avem nevoie de un alt Primar.

Pentru a organiza un referendum este nevoie ca macar odata sa fim cu toti uniti, conform Legea nr. 286/2006 pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale nr. 215/2001 este nevoie ca cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot sa solicite acest lucru.

 

8 gânduri despre „Propunere referendum

  1. ok, perfect…nu inteleg ce putem sa facem noi?, din pacate trebuie ca cineva sa aduune acele semnaturi si sa faca demersurile. trebuie facut ceva in stilul petitie online unde se baga datele personale si chestia asta sa populeze mai multe site-uri media si de socializare.
    ai votul meu dar astept ceva unde pot sa fac cu adevarat.
    te sustin:)

  2. On topic: Multa bafta! De nu e demis, macar sa i se clatine scaunul un pic si sa ii iasa din cap ideea aia ca are sustinerea a peste 80% dintre timisoreni.

    Off topic: Va rog eu mult, ma zgarie pe ochi… Cate doi „i” unde nu trebuie si numai unul acolo unde ar trebui mai multi. (recte: „stiim” si „primi”). Acum zau, e o chestie pe care o intalnesc tot mai des pe internet, in comentarii, cateodata chiar si in articolele de presa (!). Si nu-mi ziceti ca-s „scapari” si „din graba” pentru ca astea-s lucruri invatate la o varsta frageda pe care nici nu ar trebui sa le gandim – sa le facem/scriem automat. Chiar e asa greu? Chiar nimeni nu mai tine minte reguli din astea de baza?

    Pe cuvant, e o degradare a limbii romane scrisa si vorbita din ce in ce mai apriga. Si o sa ajungem sa schimbam DEX-ul pentru toti redusii, asa cum s-a facut cand s-a bagat „nicio si niciun” pentru ca o gramada de pustani nu erau capabili sa invete cum sa scrie.

  3. Atât timp cât o persoană poate vota ori de câte ori vrea muşchii ei, acest sondaj nu e relevant. Aşa cum se cere logare pentru comentariu, ar trebui să existe şi pentru voturi. Nici atunci nu ar fi total în regulă ( pt că se pot folosi mai multe adrese de e-mail ) dar măcar ar mai reduce din procentele adunate foarte uşor. Eu am votat de trei ori deja, tot încercând să verific dacă se poate. :/

  4. Prietene, de ce nu ai facut aceasta petitie si pe vremea taranistului? Petitia asta e o prostie mai mare ca tine, care nici nu isi are sens. In primul rand, sa vedem c face in acesti 4 ani si dupa vb. Era clar k nu va respecta totate promisiunile facute, dar dak face 30-40% din ele, e perfect. Taranistul nu a facut nimic atatia ani, ba din contra, mai era putin si bancile puneau sechestru pe proprietatile primariei. E incredibil c oameni exista in orasul asta si ma bucur k voi plec

    • Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. Petitia nu e obligatorie, nu obligam pe nimeni sa o semneze daca nu e de acord. Aici nu e vorba de trecut, de ce tot timpul trebuie sa ne uitam in urma sa ne uitam la prezent (trecutul nu-l mai putem schimba, dar viitorul da).

      • Get a life man, cred ca iti lipseste o preocupare cu urmari, una concreta, nu frectii la picior de lemn ca propunerea ta pt referendum. In online, timisorenii au gura mare si tupeu, in realitate… sunt ca apa sfintita!

      • Daca nu vrei asta, atunci fii fair si posteaza toate mesajele scrise aici, altfel te descalifici.

Lasă un comentariu